Avís legal

AVÍS LEGAL I CONDICIONS GENERALS D’ÚS

www.seneo.org

 

I. INFORMACIÓ GENERAL

En compliment amb el deure informació disposat a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI-CE) d’11 de juliol, es faciliten a continuació les dades d’informació general següents d’aquest lloc web :

La titularitat d’aquest lloc web, www.seneo.org, (d’ara endavant, Lloc Web) l’ostenta: SENEO S. Coop. V. Ltda., proveïda de NIF: F-98589013 i inscrita al Registre Mercantil xx amb les següents dades registrals: Tom x, Full xx, Pàgina xx. Les dades de contacte són:

Adreça: Avgda. Daniel Gil, 40 – 46870 Ontinyent (València)
Telèfon de contacte: 962 385 472
Email de contacte: seneo@seneo.org

II. TERMES I CONDICIONS GENERALS D’US

L’objecte de les condicions: El Lloc Web

L’accés, la navegació i l’ús del Lloc Web, així com pels espais habilitats per interactuar entre els Usuaris, i l’Usuari i SENEO, com els comentaris i/o espais de blogging, confereix la condició d’Usuari, per la qual cosa s’accepten , des que s’inicia la navegació pel Lloc Web, totes les Condicions aquí establertes, així com les seves ulteriors modificacions, sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa legal de compliment obligat segons el cas. Atesa la rellevància de l’anterior, es recomana a l’Usuari llegir-les cada cop que visiteu el Lloc Web.

El Lloc Web de SENEO proporciona una gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’Usuari assumeix la seua responsabilitat per fer un ús correcte del Lloc Web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

Un ús de la informació, continguts i/o serveis i dades ofertes per SENEO sense que siga contrari al que disposen aquestes Condicions, la Llei, la moral o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguen suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del Lloc Web.
La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuari als formularis estesos per SENEO per a l’accés a certs Continguts o Serveis oferts pel Lloc Web. En tot cas, l’Usuari notificarà de forma immediata a SENEO sobre qualsevol fet que permeta l’ús indegut de la informació registrada en aquests formularis, com ara, però no només, el robatori, la pèrdua, o l’accés no autoritzat a identificadors i/ o contrasenyes, a fi de procedir a la seua immediata cancel·lació.
SENEO es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin la llei, el respecte a la dignitat de la persona, que siguen discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, spamming, que atempten contra la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública o que, a parer seu, no resultaren adequats per a la seua publicació.

En qualsevol cas, SENEO no serà responsable de les opinions abocades pels Usuaris a través de comentaris o altres eines de blogging o de participació que hi puga haver.

El mer accés a aquest Lloc Web no suposa entaular cap mena de relació de caràcter comercial entre SENEO i l’Usuari.

L’Usuari declara ser major d’edat i disposar de la capacitat jurídica suficient per vincular-se per aquestes Condicions. Per tant, aquest Lloc Web de SENEO no s’adreça a menors d’edat. SENEO declina qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquest requisit.

Sempre en el respecte de la legislació vigent, aquest Lloc Web de SENEO s’adreça a totes les persones, sense importar-ne l’edat, que puguen accedir i/o navegar per les pàgines del Lloc Web.

El Lloc Web està dirigit principalment a Usuaris residents a Espanya. SENEO no assegura que el Lloc Web complisca amb legislacions d’altres països, ja sigai totalment o parcialment. Si l’Usuari resideix o té el domicili en un altre lloc i decideix accedir i/o navegar al Lloc Web ho farà sota la seua pròpia responsabilitat, haurà d’assegurar-se que aquest accés i navegació compleix amb la legislació local que us és aplicable, no assumint SENEO cap responsabilitat que se’n puga derivar.

 

III. ACCÉS I NAVEGACIÓ EN EL LLOC WEB: EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

SENEO no garanteix la continuïtat, disponibilitat i utilitat del Lloc web, ni dels Continguts o Serveis. SENEO farà tot el possible pel bon funcionament del Lloc web, no obstant això, no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest Lloc web no vaja a ser ininterromput o que estiga lliure d’error.

Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o programari al qual puga accedir-se a través d’aquest Lloc web, estiga lliure d’error o cause un mal al sistema informàtic (programari i maquinari) de l’Usuari. En cap cas SENEO serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgisquen per l’accés, navegació i l’ús del Lloc web, incloent-se, però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus.

SENEO tampoc es fa responsable dels danys que pogueren ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest Lloc web. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que pogueren ocórrer.

 

IV. POLÍTICA D’ENLLAÇOS

S’informa que el Lloc web de SENEO posa o pot posar a la disposició dels Usuaris mitjans d’enllaç (com, entre altres, links, bàners, botons), directoris i motors de cerca que permeten als Usuaris accedir a llocs web pertanyents i/o gestionats per tercers.

La instal·lació d’aquests enllaços, directoris i motors de cerca en el Lloc web té per objecte facilitar als Usuaris la cerca d’i accés a la informació disponible en Internet, sense que puga considerar-se un suggeriment, recomanació o invitació per a la visita d’aquests.

SENEO no ofereix ni comercialitza per si ni per mitjà de tercers els productes i/o serveis disponibles en aquests llocs enllaçats.

SENEO ofereix continguts patrocinats, anuncis i/o enllaços d’afiliats. La informació que apareix en aquests enllaços d’afiliats o els anuncis inserits, són facilitats pels propis anunciants, per la qual cosa SENEO no es fa responsable de possibles inexactituds o errors que pogueren contenir els anuncis, ni garanteix de cap manera l’experiència, integritat o responsabilitat dels anunciants o la qualitat dels seus productes i/o serveis.

Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seua propietat als quals es puga accedir per mitjà dels enllaços.

SENEO en cap cas revisarà o controlarà el contingut d’altres llocs web, així com tampoc aprova, examina ni fa propis els productes i serveis, continguts, arxius i qualsevol altre material existent en els referits llocs enllaçats.

SENEO no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que pogueren produir-se per l’accés, ús, qualitat o licitud dels continguts, comunicacions, opinions, productes i serveis dels llocs web no gestionats per SENEO i que siguen enllaçats en aquest Lloc web.

L’Usuari o tercer que realitze un enllaç des d’una pàgina web d’un altre, distint, lloc web al Lloc web de SENEO haurà de saber que:

No es permet la reproducció —totalment o parcialment— de cap dels Continguts i/o Serveis del Lloc web sense autorització expressa de SENEO.

No es permet tampoc cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre el Lloc web de SENEO, ni sobre els Continguts i/o Serveis d’aquest.

A excepció de l’enllaç, el lloc web en el qual s’establisca aquest enllaç no contindrà cap element, d’aquest Lloc web, protegit com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, excepte autorització expressa de SENEO.

L’establiment de l’enllaç no implicarà l’existència de relacions entre SENEO i el titular del lloc web des del qual es realitze, ni el coneixement i acceptació de SENEO dels continguts, serveis i/o activitats oferides en aquest lloc web, i viceversa.

 

V. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

SENEO per si o com a part cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del Lloc web, així com dels elements continguts en el mateix (a títol enunciatiu i no exhaustiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos, marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.). Seran, per consegüent, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, sent-los aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seua modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de SENEO.

L’Usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de SENEO. Podrà visualitzar els elements del Lloc web o fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que siga, exclusivament, per al seu ús personal. L’Usuari, no obstant això, no podrà suprimir, alterar, o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estiguera instal·lat en el Lloc web.

En cas que l’Usuari o tercer considere que qualsevol dels Continguts del Lloc web supose una violació dels drets de protecció de la propietat intel·lectual, haurà de comunicar-ho immediatament a SENEO a través de les dades de contacte de l’apartat d’INFORMACIÓ GENERAL d’aquest Avís Legal i Condicions Generals d’Ús.

 

VI. ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

SENEO es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que considere necessàries per la utilització indeguda del Lloc web i Continguts, o per l’incompliment de les presents Condicions.

La relació entre l’Usuari i SENEO es regirà per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia en relació amb la interpretació i/o a l’aplicació d’aquestes Condicions les parts sotmetran els seus conflictes a la jurisdicció ordinària sotmetent-se als jutges i tribunals que corresponguen conforme a dret.

Aquest document d’Avís Legal i Condicions Generals d’ús del lloc web ha sigut creat mitjançant el generador de plantilla d’avís legal i condicions d’ús en línia el dia 21/06/2024.