Per què elegir Seneo?

Per què
Raons per al canvi

Per què elegir Seneo

Energia 100% renovable

Únicament comercialitzem energia provinent de fonts renovables 100% renovables. Així ens ho certifica la CNMC mitjançant el Sistema de Garanties d'Origen (GdO’s) amb la categoria del grup A i d'aquesta manera tenim la garantia que les emissions de CO2 i els residus nuclears generats amb el nostre consum elèctric són igual a 0.

Cooperativisme

Contractant la llum amb SENEO dones suport a un model econòmic cooperatiu. En el nostre cas concret, una cooperativa de consumidors i usuaris sense ànim de lucre.

Millor preu i servei

Un dels nostres principals objectius és oferir als socis i sòcies la venda d'energia elèctrica en les millors condicions de preu i servei. A banda del tracte directe i personalitzat, des de SENEO també assessorem al soci/a perquè puga reduir, en la mesura del que siga possible, la seua despesa energètica i econòmica. Per açò analitzem si té la potència adequada, quina tarifa li convé més i si actualment està pagant serveis innecessaris, així com informar-lo d'hàbits recomanables que poden fer-li reduir el seu consum.

Emancipació de les grans elèctriques

La immensa majoria de les grans companyies tenen com a principal i quasi únic objectiu la cerca del màxim benefici econòmic per als seus accionistes i directius en detriment de la sostenibilitat del planeta i benestar de les persones. SENEO facilita als seus socis l'oportunitat d'emancipar-se parcialment d'aquestes i derivar part dels seus diners a una cooperativa que representa un model que fomenta l'economia local i és més sostenible.

Ser part de la solució

Al sumar-te a SENEO contribuiràs a crear una demanda cap a un model energètic 100% renovable i ser part activa del canvi cap al mateix.