Tarifes

Tarifes
Empreses i particulars

Les nostres tarifes

SOLS CONSUM

TARIFA FIXA 24H

La tranquil·litat que necessites per a ta casa, sense preocupar-te del rellotge. Amb la nova tarifa, pagues el mateix preu durant tot el dia per l'energia que consumeixes. Guanya tranquil·litat i gaudeix de l'energia 100% renovable.

VEURE TARIFA

TARIFA TRAMS HORARIS

Consumeix l'energia quan és més barata Perquè sabem que, al llarg del dia, les teues necessitats d'energia van variant i vols una tarifa més flexible. Beneficia't de preus encara més competitius i econòmics amb la TARIFA TRAMS HORARIS.

VEURE TARIFA

LLUM A PREU DE COST

La tarifa indexada t'ofereix llum al mateix preu que la comprem, més una xicoteta quota de gestió, sense marges ocults. Paga el mínim de la forma més transparent. Aprofita els horaris més econòmics (vall i pla) i estalvia en la teua factura de la llum.

VEURE TARIFA

AUTOCONSUM

TARIFA TRAMS HORARIS AMB MONEDER SOLAR

Per a aquelles persones que volen fer un pas més i traure el màxim benefici de la seua instal·lació de plaques solars. Et permetrà estalviar produint la teua pròpia energia i gaudiràs de la millor solució si has de consumir l'energia de la xarxa elèctrica. I et compensem per l'energia solar que produeixes i que no necessites.

VEURE TARIFA

TARIFA FIXA 24H AMB MONEDER SOLAR

La tranquil·litat que necessites en la teua llar, sense preocupar-te del rellotge. Amb la nova tarifa, pagues el mateix preu durant tot el dia per l'energia que consumeixes. A més, et permet estalviar produint la teua pròpia energia i gaudir de la millor solució per a estalviar: el Moneder Solar.

VEURE TARIFA

LLUM A PREU DE COST AMB MONEDER SOLAR

La nova tarifa LLUM A PREU DE COST AMB MONEDER SOLAR és per a aquelles persones que desitgen fer un pas més i traure el màxim benefici de la seua instal·lació de plaques solars. Et permetrà estalviar produint la teua pròpia energia i gaudir de la millor solució per a estalviar: el Moneder Solar

VEURE TARIFA