Qui som

Qui som
Des de 2013

Per un nou model energètic

SENEO es va fundar a Ontinyent en 2013 per un reduït grup de persones que estàvem buscant una alternativa a l’actual model energètic i a més poder oferir un servei bàsic i essencial per a la ciutadania com és el de l’electricitat en les millors condicions possibles.

El sector actualment està totalment mercantilitzat i copat en un alt percentatge per grans companyies que únicament procuren els màxims guanys dels seus accionistes i directius, en detriment de l’interés general, la justícia social i la sostenibilitat.

11

anys

Cooperativa de consumidors

Es per això que ens constituim com a cooperativa de consumidors i usuaris sense ànim de lucre amb intenció de dedicar l’activitat principal a la comercialització d’energia elèctrica certificada 100% renovable. 

D’aquesta forma i des d’aquell moment s’ofereix a la ciutadania la possibilitat d’efectuar un consum més sostenible, social i responsable en l’àmbit energètic i a més a un preu una mica més econòmic.

Cap a un model energètic sostenible

A banda d’oferir un millor servei, la nostra pretensió és la de contribuir i accelerar la transició cap a un model energètic sostenible en el qual la societat es proveïsca per fonts 100% renovables i així aminorar els impactes del canvi climàtic.