Objectius

Defensar un nou model energètic 100% renovable

Afortunadament ja sembla que en els àmbits polítics, empresarials i socials començen a vore rendible i amb bons ulls la incorporació de les energies renovables i la necessària transició cap a un model 100% renovable. En Seneo ho hem tingut clar des de fa molt de temps, és per açò que entre els nostres objectius contribuirem, en la mesura de les nostres possibilitats, a donar suport a aquesta transició.

Foment de l'autoconsum energètic

Amb l'aprobació del decret que regula l'autoconsum ens hem proposat poder oferir instal.lacions clau en ma a totes aquelles persones que estiguen interessades en posar en marxa una instal.lació d'autoconsum per a la seua vivenda o negoci. Seneo té capacitat per assessorar i a dur a terme l'execució d'aquestos projectes en molt bones condicions econòmiques i de servei.

Generar la nostra pròpia energia

Aspirem a la posada en funcionament de centrals d'energia renovable, propietat de la cooperativa, per a produir una part de l'energia que consumim i d'aquesta manera compensar part de la nostra demanda energètica que fem en el mercat elèctric.

Posar en valor el cooperativisme i l'economia social

El cooperativisme és un sector que dona ocupació de qualitat, millora l'entorn social més inmediat on s'ubica i procura la sostenibilitat en les seua activitat encara que, paradoxalment, és bastant desconegut per una part important de la societat. Amb Seneo volem donar exemple de que projectes cooperatius com el nostre són viables i a més tenen capacitat transformadora on són compatibles el benefici econòmic, la sostenibilitat i la qualitat en el treball.

Sensibilització

Conscienciar a la societat de que els recursos són limitats i que les nostres accions repercuteixen directament sobre la vida en el planeta i sobre tots els éssers que en ell habiten actualment i que ho faran en el futur. Igualment volem sensibilitzar de la necessitat d'un model energètic que reduïsca la nostra dependència dels combustibles fòssils i l'energia nuclear així com tractar de fer vore els efectes del canvi climàtic que ja tenim ací i són evidents.